KAKO EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO „MALOG CUNERA“ OBEZBEDJENJE KASINE TUKLO POLA SATA

„Mali cuner“ se tokom nastupa Jelene Karleuše popeo na binu, ona pozvala obezbedjenje kluba koje je bacilo Cunera sa bine i tuklo ga sve do izlaza i isped kluba „Kasina“ pola sata.

Ispred poznatog noćnog kluba „Kasina“ dogodio se incident prošle noći oko dva sata, a povređenih nije bilo ali je pričinjena veća materijalna šteta i nije bilo upotrebe vatrenog oružja.

Policija je uhapsila jednu osobu i intenzivno traga za drugom. Incident se dogodio tokom gostovanja Jelene Karleuše.

Naime, kako prenosi Kurir menadžerka kluba Kasina izjavila da se oko dva na binu popeo jedan gost koji je želeo da pleše s pevačicom. Ona je potom pozvala obezbeđenje koje je gosta izvelo ispred objekta. Nakon toga je gost, pretpostavlja se pod dejstvom alkohola ili narkotika, priporetio osoblju kluba da će im pokazati ko je on.

Potom je autom iz pravca Nušićeve ulice došao ispred Kasine, pri čemu je načinjena materijalna šteta na nekoliko objekata. Razbijeni su stakleni izlozi i metalna detektor vrata na ulazu u ugostiteljski objekat, žardinjera, zaštitna ograda. Pozornici su pokušali da zaustave vozača, ali im je pobegao.

Automobil je kasnije zaustavljen na Karaburmi, a za volanom je zatečena devojka kod koje je alko-testom izmereno više od 1,20 promila. Zadržana je na trežnjenju, a potraga za mladićem koji je izazvao incident je u toku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare