Ćerke i ženu zaklao na spavanju, tela dovukao u hodnik i spalio ih?! STRAVIČNI DETALJI ISTRAGE

Prema prvim i nezvaničnim detaljima iz istrage o trostrukom ubistvu i samoubistvu, koje se juče dogodilo u Somboru, sumnja se da je Zdravko Goranović (59) ženu Mirjanu (55) i ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15) ubio na spavanju, posle čega je tela dovukao u hodnik i spalio ih, prenosi Kurir!

Naš izvor kaže da su tela majke i ćerki zatečena u prvoj, ulaznoj prostoriji kuće i bila su potpuno ugljenisana, do neprepoznatljivosti.Ne isključuje se ni mogućnost da su Mirjana, Anastasija i Anabela ubijene na spavanju, pa da ih je onda Zdravko preneo do hodnika kuće, gde je izazvao požar – kaže naš izvori nastavlja:

Pretpostavlja se da je u pitanju ovaj scenario, jer da je Zdravko prvo napao ženu, ćerke, koje su bile u kući, probale bi da je odbrane ili bi pobegle da se spasu. Ovo su samo pretpostavke, jer su tela skroz ugljenisana , a kuća je spaljena.

Prema rečima našeg sagovornika, sva četiri tela poslata su na obdukciju.

– Nije utvrđeno čime su Mirjana, Anastasija i Anabela ubijene, ali, s obzirom na to da je u džepu ubice nađen nož i da su mu ruke bile krvave, najverovatnije je da ih je sve tri zaklao – dodaje izvor.

UDARNAVEST.RS

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare