Velju Nevolju, Marka Mesara i „muškarca sa snajperom“ sutra ponovo saslušavaju zbog tri ubistva u Crnoj Gori : „UPALI SU U KUĆU I ODMAH ZAPUCALI“

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja i Marko Miljković, poznatiji kao Mare Mesar, biće ponovo saslušani sutra u Tužilaštvu za organizovani kriminal od strane crnogorskih istražnih organa, kako prenosi Blic.

Kako se navodi, u 10 sati sutra ponovo će biti saslušani Belivuk, Miljković i Nebojša Janković. Njih trojica osumnjičeni su da su 14. oktobra 2020. godine u Crnoj Gori izvršili otmicu jednog lica – Mileta Radulovića, poznatijeg pod nadimkom Kapetan, i da su izvršili ubistvo Adisa Spahića i Damira Hodžića.

Prema navodima crnogorskih istražnih organa, oni su osumnjičeni da su tog dana upali u kuću u Spužu, u koju su prethodno bila namamljena ova tri muškarca, i da su odmah s vrata otvorili vatru i ubili Spahića i Hodžića. Crnogorsko tužilaštvo ranije je objavilo da poseduje fotogafije ubijenih muškaraca u kući u Spužu, a poruke koje su osumnjičeni razmenjivali preko Skaja otkrile su i na koji način se zločin i odigrao.

Istog dana, oni su, uz podršku pojedinih pripadnika kavačkog klana, oteli Kapetana i odveli ga na tajnu lokaciju.

Prema poslednjim saznanjima, Kapetana su pripadnici kavačkog klana držali zarobljenog gotovo dva meseca, nakon čega je ubijen, a njegovo telo je raskomadano.

Ostaci tela Radulovića pronađeni su na više lokacija na Lovćenu.

Ovo je drugi put da se Belivuk, Miljković i Janković saslušavaju zbog ovih zločina i na prošlom saslušanju negirali su krivicu i tvrdili da tog dana, kada je zločin izvršen, nisu bili u Crnoj Gori.

UDARNA VEST.RS

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare