TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo Jovane koja je nestala na Zlatiboru, evo gde su je tačno našli

NIšlijka Jovana Marjanović (54) čiji je nestanak prijavljen 23. decembra a koja je poslednji put viđena 22. decmebra uveče tokom popodneva nađena je mrtva u mestu Tić polje, kilometar od kružog toka na Zlatiboru, nezvanično saznaje Kurir.

U toku je uviđaj.

Podsetimo, Jovana Marjanović (54) nestala je 22. decembra na Zlatiboru. Ona je izašla da prošeta iz stana u ulici Save Stanojčića broj 47, a nakon par minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

Podsetimo, Jovanine ćerke nešto pre 21 sat sinoć dobile su dojavu da je njihova majka navodno sinoć primećena, tri dana posle nestanka.

Kako je nezvanično preneo Informer, saslušani su sadašnji partner i bivši suprug nestale Jovane, kao i još nekoliko osoba koji bi mogli da pomognu istrazi. Takođe, pregledaju se i video zapisi sa kamera objekata koji bi pratili neku trag kuda se kretala nestala.

Jovana je nestala u sredu, 22. decembra, a oko 20 časova joj se gibi svaki trag. Boravila je na Zlatiboru u iznajmljenom stanu u ulici Sava Stanojčića. Tu je bila sa partnerom. Na Zlatiboru se našla zbog radova na jednoj građevini koje je izvodila Jovanina firma kao podizvođač.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare