OGLASIO SE MILAN BORJAN! Otkrio da li zaista napušta crveno bele

Prethodnih dana javnost je uzburkala prvo vest da je došlo do sukoba između trenera crveno belih Dejana Stankovića i kapitena Milana Borjana, pa onda i vest da je Milan Borjan odlazi iz Zvezde. Povodom toga, oglasio se i kapiten Crvene zvezde putem saopštenja, koje prenosimo i celosti:

“ Iz pijeteta, velikog poštovanja, odanosti i zahvalne ljubavi prema navijačima, kao i odgovornosti prema medijima sa kojima imam sjajnu saradnju želim da se oglasim. Juče je u medijima izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže.

Razlozi moje želje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to, jer su navijači FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglasavati na ovu temu.

Hvala na razumevanju. Zauvek vaš vojnik Milan Borjan!“

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare