VLAHOVIĆ SKUPLJI OD RONALDA?! Cena za srpskog napadača prešla 100 miliona

Jedan od najboljih srpskih napadača Dušan Vlahović nastavio je da rešeta mreže u Italiji i na pragu je rekorda koji drži Kristijano Ronaldo. Međutim, sada je iz Engleske stigla vest koja bi mogla da izazove zemljotres u fudbalskom svetu!

Naime, odavno je poznato da je Mančester siti zainteresovan za supertalentovanog Erlinga Halanda, međutim najveći problem u tom poslu za „građane“ mogli bi da budu veliki finansijski zahtevi igrača kojeg zastupa Mino Rajola.

S obzirom na to, Siti je krenuo u novu „trku“ i to za Dušana Vlahovića koji je, kako navode izvori bliski klubu pristupačnija opcija!

Ali ni tu nije kraj. Kako je pre par dana pisala „Gazeta delo Sport“ Fiorentina je ponovo povećala traženu cenu za 21-godišnjaka na oko 100 miliona evra, imajući u videu sjajne rezultate koje Srbin postiže na svim frontovima.

Na sajtu koji je specijalizova za transfere isključivo Mančester sitija stoji da bi Vlahović stigao u Englesku ukoliko bi mu „nebesko-plavi“ ponudili petogodišnji ugovor, kao što to rade sa većinom svojih prvotimaca. Takođe, što se tiče plate, Vlahović je tražio u Fiorentini oko 2.5 miliona evra, što daje 48 hiljada nedeljeno, tako da bi „građani“ morali da te uslove ispune, čak i prebace pomenutu šifru.

Zamislite koliko bi odjeknula vest da recimo transfer Dušana Vlahovića zaista bude, kako pišu Englezi, preko 100 miliona evra, naročito kada znamo da je i za nešto manje novca Kristijano Ronaldo bio želja mnogih klubova.

Naravno, deluje da će transfer saga oko Dušana Vlahovića kao da će dugo trajati, a neki od velikih klubova žele Srbina već u januaru, iako ga po svemu sudeći „viola“ neće prodati. Kako ističe Barone, još se ne odustaje od produžetka saradnje, koja je za sada oročena do leta 2023. godine. 

Top 10 najvećih transfera u istoriji:

Nejmar – 222 miliona (Barselona-PSŽ)

Mbape – 180 miliona (Monako-PSŽ)

Kutinjo – 145 miliona (Liverpul- Barselona)

Feliks – 126 miliona (Benfika- Atletiko)

Grizman – 120 miliona (Atletiko-Barselona)

Griliš – 117 miliona (Aston Vila-Mančester siti)

Lukaku – 115(miliona (Inter-Čelsi)

Dembele – 105 miliona (Dortmund-Barselona)

Pogba – 105 miliona (Juventus-Mančester junajted)

Azar – 100 miliona (Čelsi-Real Madrid)

Ronaldo – 100 miliona (Real-Juventus)

Bejl – 100 (miliona Totenhem-Real)


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare