OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA PORODICE RAŽNATOVIĆ! Anastasija MORALA HITNO da se preseli na KIPAR zbog OVOGA!

Anastasija Ražnatović ispričala je u emisiji na televiziji K1 „Preživeli“ kako se zbog Cece pobila u školi sa drugaricom.

Anastasija Ražnatović otkrila je da se u školi potukla sa drugaricom zbog majke Svetlane Cece Ražnatović. Anastasija kaže da je tada imala 12 godina, i da je to prvi i jedini put da je bila u tuči.

– Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo… Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je jedna devojčica – prisetila se Anastasija na K1 u emisiji „Preživeli“, a piše Republika.rs

– Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš…

Pevačica kaže da joj je drugarica uvredila mamu putem društvene mreže, a Anastasija je mirno sačekala par dana da ode u školu kako bi se obračunala sa njom.

– Ona mi je to u petak napisala preko „Fesjbuka“, a ja sam je u ponedeljak našla u školi i udarila sam je, pobile smo se. Svi su bili šokirani jer ja nikada nisam bila dete koje pravi probleme. Pao mi je mrak na oči. Nakon toga, vrlo brzo, mama je odlučila da nas skloni na Kipar – rekla je Anastasija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare