TOTALNI KOLAPS U GRADU Autobusi preprečeni na ulicama, padaju drveće i bandere, prave se ogromni zastoji

Nije retkost da kad u prestonici napada sneg, nastane potpuni kolaps u saobraćaju, pa je tako i ovog jutra. Neke linije gradskog prevoza su preusmerene, neke potpuno obustavljene, a mnogi autobusi preprečili su se na ulicama Beograda.

Kako prenosi Blic, veliki zglobni gradski autobus preprečio se na uzbrdici u ulici Dragoslava Srejovića i zaustavio saobraćaj. Reč je o raskrnici Dragoslava Srejovića i Volgine. Na kolovozu ima dosta ugaženog snega jer je napolju prava mećava, a koliko god se čisti, novi napada za tren oka.

Na društvenim mrežama takođe kruže objave i fotografije autobusa koji ne mogu da se probiju od snega, pa je tako bilo i u Vojvode Mićka na Karaburmi i u Borskoj ulici na Miljakovcu.

U Drajzerovoj je jutros, pre oko 2 sata, prema rečima korisnika „Instagrama“, stajalo 5 autobusa gradskog prevoza, dok su ljudi nastavljali pešaka, a slična situacija bila je i u drugim delovima grada.

U Lominoj ulici, verovatno od snežnih nanosa, palo je drvo i ne samo što je preprečilo ulicu već je i oštetilo parkiran auto u blizini. A slično se desilo i u Belim Vodama.

Kako saznajemo od čitalaca, u najvećem parku na Banovom Brdu pala je bandera, a kablovi sa strujom pod naponom vise na stazi gde prolaze deca i psi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare