PREDSEDNIK VUČIĆ U NIŠU: Nastavićemo da ulažemo i snažimo srpsku vojsku!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle razgovara u Nišu sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom Vojske Srbije u širem sastavu, prisustvuje prikazu rada diviziona Samohodnih top haubica, prenosi Kurir.

„Nastavićemo da ulažemo i snažimo srpsku pvojsku“, stoji u opisu ove fotografije.

Vučić je započeo posetu Nišavskom okrugu juče i to obilaskom renovirane Osnovne škole „Ivan Vušović“ u Ražnju, nakon čega se sastao sa predstavnicima mesnih zajednica te opštine.

– Važni sastanci i razgovori o strategiji odbrane Republike Srbije sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom Vojske Srbije u širem sastavu – napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

Potom će u 12 sati biti prikazan rad diviziona Samohodnih top haubica „NORA B-52 M15“, dok će pola sata kasnije biti prikaz vežbe na položaju Lisinac.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svečano je dočekan u kasarni Mija Stanimirović u Nišu.

Na kraju drugog dana posete Nišavskom okrugu, predsednik će posetiti Doljevac, gde će obići biblioteku.

Vučić je započeo posetu Nišavskom okrugu juče i to obilaskom renovirane Osnovne škole „Ivan Vušović“ u Ražnju, nakon čega se sastao sa predstavnicima mesnih zajednica te opštine.

Predsednik se u Nišu sastao sa predsednicima svih opština Nišavskog okruga, a nakon toga obišao je prehrambenu industriju „Yumis“.

Vučić je juče u izjavi medijima kazao da će za Nišavski okrug iz tekuće budžetske rezerve biti izdvojeno 600 miliona dinara, a od toga samo za grad Niš 450 miliona dinara, dok će Doljevac, zbog kredita koji je ranije uzet, dobiti 40 miliona dinara.

Ražanj, Merošina i Gadžin Han, kako je kazao predsednik, dobiće po 20 miliona dinara, a Svrljig i Aleksinac po 15 miliona.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare