SUROVO! INTERNET NASILJE – ZLO MODERNOG DOBA! Kika nije jedina, svaki četvrti tinejdžer je žrtva terora na društvenim mrežama, ali i ove poznate ličnosti!

Ceo region potresla je smrt jedne od najpoznatijih jutjuberki i influenserki Kristine Kike Djukić koja je imala samo 21 godinu.


Kako je danas odjeknula vest da je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, takođe poznati jutjuber, priveden u SBPOK na saslušanje. Pre određenog vremena njih dvoje su ušli u internet sukob i Baka Prase je pozivao svoje pratioce na internet „linč“ Kike. Sada se ispituje da li on ima veze sa smrću Kristine Đukić.
Internet je postao platforma za iznošenje različitih mišljenja, ali i za vređanje i poznati „sajber buling“.


Svaki četvrsti tinejdžer je žrtva terora na društvenim mrežama, ali i mnoge poznate ličnosti su se susrele sa takvim vidom uznemiravanja.


Zorana Jovanović, poznata kao Zorannah, jedna od najpoznatijih influenserki je doživela neprijatnost kada joj je sajber nasilnik došao na vrata.
Milica Pavlović, popularna pevačica, je takođe bila žrtva sajber nasilja, ali kako i ona sama kaže to može svakome da se desi.
Sloba Radanović, pevač, je doživeo mnogo puta neprijatnosti na društvenim mrežama, kako kaže predao je preko 500 dokaza o pretnjama u policiju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare