DETALJI PRIVOĐENJA BAKA PRASETA

Pripadnici SBPOK-a, Odeljenja za suzbijanje VTK priveli su Bogdana Ilića zvanog Baka Prase na zahtev Posebnog tužilaštva za borbu protiv VTK, Višeg javnog tužilaštva.

llić je priveden u svojstvu građanina na osnovu zahteva za prikupljanje potrebnih obaveštenja, odnosno razgovora u vezi novinskih tekstova u kojima se navodi da je jedan od razloga samoubistva Kristine Đukić zvane Kika (youtube influenserka), taj što ju je Baka Prase u poslednje dve godine proganjao i navodio svoje pratioce na isto krivično delo putem društvenih mreža.

Takođe, u Zahtevu se traži obavljanje razgovora sa majkom pokojne Kristine i provera da li je saglasna da tužilaštvu dozvoli pristup uređajima koje je koristila njena ćerka, u cilju prikupljanju dokaza o krivičnom delu. Tužilaštvo za Visokotehnološki kriminal ispituje da li je u slučaju smrti Kristine Kike Đukić izvršeno krivično delo proganjanje, prenodi Kurir saznanja medija.

Ovo znači da postoji sumnja da je Kristina Kika Đukić, jutjuberka koja je pronađena mrtva u stanu u centru Beograda, bila žrtva proganjanja, za sada nepoznate osobe, te i da je ta osoba njene lične podatke objavljivala na internetu i uhodila Kristinu.

Podsetimo, Kika je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mađom populacijom. Rođena je u Beogradu, imala je samo 21 godinu i bila je jedna od retkih devojka gejmerki kod nas, a u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare