VEČERAS U 18.45 časova PARTIZAN dočekuje ANORTOZIS. Stanojević ovom utakmicom obara rekord

Fudbaleri Partizana od 18 sati i 45 minuta igraju protiv Anortozisa odlučujuću utakmicu za plasman u nokaut fazu Lige konferencija, a trener crno-belih, Aleksandar Stanojević, večeras će postati rekorder u jednoj kategoriji.

Biće to 31. put u karijeri da predvodi “parni valjak” na međunarodnoj sceni, čime će Stanojević preskočiti dosadašnjeg vlasnika rekorda, Vladimira Vermezovića, koji je 30 puta u tri sezone (u dva mandata) bio na klupi Partizana u Evropi, prenosi Objektiv.

Nije velika razlika ni u bilansu koji su ostvarila dvojica najdugovečnijih Partizanovih trenera u Evropi: Vermezović je stao na deset pobeda, 11 remija i devet poraza, dok je Stanojević trenutno na 12 trijumfa, šest nerešenih i 12 utakmica je izgubio.

Na večnoj listi iza Aleksandra Stanojevića i Vladimira Vermezovića je Ljubiša Tumbaković, koji je predvodio crno-bele na 28 međunarodnih mečeva, pa Miroslav Đukić sa 20 utakmica, ali i sa najpozitivnijim skorom (9-7-4). Miodrag Ješić i Slaviša Jokanović ima 16, Savo Milošević 13, Nenad Bjeković i Marko Nikolić 12 utakmica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare