PREDSEDNIK SRBIJE NE ODOBRAVA TO ŠTO SE POJEDINI MINISTRI I PREVIŠE SREĐUJU

„Ne može da ti bude posao idem malo 15 dana na more, pa ću da lakiram nokte 15 godina i idem na botoks 14 dana“, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić!

Ministrima Zorani Mihajlović i Nebojši Stefanoviću važnije su lepota i podmlađivanje od posla koji im je poveren u Vladi.

O vojnom ministru i njegovoj koleginici zaduženoj za energetiku uveliko se priča po Vladi Srbije.


– Kako godine prolaze, a oboje su već u nekoliko mandata članovi Vlade, njih dvoje postaju sve mlađi i mlađi. Pogledajte fotografije i videćete da su se baš podmladili u licu. Zorana sa 51 godinom izgleda mlađe nego kada je počela da se bavi politikom – navodi jedan od sagovornika Republike iz Nemanjine.

O ministrima koji više brinu o peglanju bora nego o državnim stvarima i pitanjima govorio je i predsednik države Aleksandar Vučić u obraćanju građanima posle odluke da predloži povlačenje Zakona o eksproprijaciji.

– Kada ste na državnoj i javnoj funkciji, morate da imate veću odgovornost, ne odgovarate samo za sebe. Ne može da ti bude posao idem malo 15 dana na more, pa još 15 dana na more, pa ću da lakiram nokte 15 godina, pa ću da seckam obrve i idem na botoks 14 dana, pa ću da idem ovamo, pa ću da idem onamo. Ne može, mora da si posvećen- rekao je Vučić.

Ministar Stefanović, koji je osvežio lice, ali i koji u poslednje vreme preferira opušteniji stil oblačenja, juče nije odgovorio na naše pitanje da li se prepoznao u kritikama predsednika i da li koristi botoks. Za razliku od njega, ministarka u izjavi za naš list tvrdi da se kritika šefa države nije odnosila na nju.

– Nisam se pronašla u onome što je predsednik rekao, ali znam da bi Srpski telegraf to voleo – kazala je ona.

Mihajlovićeva je na konkretno pitanje da li se pronalazi u ovom delu koji se odnosi na botoks odgovorila:

– Niti sam išla na more, ma ni na odmor dve pune godine, niti lakiram nokte niti idem na botoks, što se može proveriti. Mislim da je ovde reč o nekim drugim ljudima.

Doktorka Milica Đokić, specijalista estetske hirurgije, konkretno je nabrojala koje su promene na licu ministarke Mihajlović:

– Razlika je uočljiva, ali je sve urađeno profesionalno i u cilju postizanja maksimuma i što boljeg efekta. Ministarka je radila estetsku operaciju kapaka, botoks čela, popunjavanje nazolabijalnih bora, usta, lipolizu podbratka, bradu, jagodice i redefinisanje vilične linije ( jawline, eng.).

Ministar odbrane je, kako navodi naša sagovornica, ima nešto skromniji spisak intervencija.

– Očigledno da je radio lasersko skidanje dioptrije jer ga svi znamo odranije kao nekoga ko je nosio naočare za vid. Radio je i botokse čela i regije oko očiju – stručno je objasnila dr Đokić i istakla da estetska medicina daje najbolje rezultate kada se umereno koristi.

Da spada u dame koje izuzetno vode računa o fizičkom izgledu, Zorana je više puta i sama govorila, te istakla da ustaje u četiri ujutru da bi stigla da se pripremi za naredni radni dan.

– Šminka me prijateljica i dolazi u pet ujutru da me našminka jer ja ne umem. To ne traje dugo, a ja se lepše osećam. Sada koristim šanel i la preri, jednostavno volim da imam dobre stvari za svoje lice – ispričala je jednom prilikom Zorana za jedan poznati magazin.

• EVO KOLIKO KOŠTAJU INTERVENCIJE

– botoks oko 300 evra po tretmanu u zavisnosti od regije

– hijaluronski fileri od 200 do 400 evra po kubiku

– laserski tretmani lica, vrata i dekoltea od 500 do 1.500 evra po tretmanu

– operacija skidanja dioptrije 2.000-3.500 evra

– korekcija kapaka i podočnjaka 2.000 evra

– podizanje i zakošenje uglova oka i obrva 4.000 evra

– lipoliza (uklanjanje podbratka) 200 evra

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare