PROTESTI U SRBIJI : RAT ROKFELERA I SOROŠA OKO REFERENDUMA U SRBIJI

U Srbiji su već nekoliko dana aktuelni protesti za koje se smatra da iza njih stoje vladari iz senke sa Zapada.
Jedno od glavnih oruđa u ovoj borbi je stranica pokreta „Krenu promeni“ na Fejsbuk mreži, međutim, ona ukazuje na to da osim što se bavi organizacijom nasilnih pokreta u Srbiji, njom upravljaju administratiri iz Srbije, ali i administratori iz inostranstva.

Premijerka Ana Brnabić je izjavila da upravo fondacija Rokfeler stoji iza organizacije ovih protesta.

– Jedan od organizatora protesta, mislim da se preziva Manojlović, je čovek koji vodi „Kreni, promeni“, a koji je direktno finansiran od strane Rokfeler fondacije. Ispada da je Rokfler fondacija očigledno više zaiteresovana za zaštitu životne sredine od svih nas ovde koji živimo u ovoj zemlji i koji smo pokrenuli agendu zaštite životne sredine i stavili je na jedan od dva prioriteta vlade na čijem sam čelu – ironično je bila premijerka Srbije.

Poznato je i da su demonstracije koje su se dogodile 5. oktobra u Srbiji bile plaćene od strane Džordža Soroša. U to vreme je Mađarska prestonica, Budimpešta bila centar za sprovođenje američkih specijalnih operacija na Balkanu.

Novac su dobijali bivši lideri DOS-a i pre 5. oktobra.


Porodica Soroš i braća Rokfeler su vidljivi vladari iz senke. To su porodice koje su prebogate, a o kojima se ništa ne zna jer su potpuno neupadljive za medije.

Da li su ove demonstracije i nasilni protesti upravo rat poroca Soroš i Rokfeler zbog promena koje će uslediti u Srbiji?!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare