GOTOVO SASLUŠANJE VELJE NEVOLJE, MESARA I JANKOVIĆA: Tvrde da u vreme likvidacije i otmice „NISU BILI U CRNOJ GORI“

Veljko Belivuk, Marko Miljković i Nebojša Janković saslušani su danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal od strane glavnog specijalnog državnog tužioca Crne Gore Milivoja Katnića i specijalnog tužioca Saše Čađenovića u vezi sa ubistvom Damira Hodžića, Adisa Spahića i kidnapovanjem „škaljarca“ Mila Radulovića zvanog Kapetan i, kako nezvanično saznajemo, negirali su umešanost u ove zločine.

Prema rečima Dejana Lazarevića Belivuk, Miljković i Janković branili su se tako što su izjavili da nisu boravili na teritoriji Crne Gore u vreme kada su se dogodila ubistva i kidnapovanje.

Kako je dalje naveo, oni su ispričali kada su boravili na teritoriji ove zemlje, a datumi koje su oni naveli se nisu poklapali sa datumima kada su izvršeni zločini.

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore je, podsetimo, uputilo nadležnim organima Srbije zamolnicu da se Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković i Ratko Živković saslušaju. 

Dakle, reč je o proširenju istrage protiv Belivuka, Miljkovića i Jankovića, a pod lupom se nalazi i Živković, koji se inače ne pominje u optužnici koja je podignuta protiv kriminalne grupe vođa navijača.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare