NAJNOVIJI DETALJI U ISTRAZI TROSTRUKOG UBISTVA! Saslušana žena Džonića, koja kako je i sama rekla nije znala da njen suprug ima pištolj

Žena Gorana Džonića, Suzana Džonić, bila je jedan od pet svedoka koji su danas ispitani u Višem javnom tužilaštvu u Nišu u okviru istrage ubistva porodice Đokić iz Aelksinca. Podsetimo, Goran Džonić, vatrogasac u penziji i rođak žrtava, nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je likvidirao, pa spalio Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić.

Suzana Džonić je, kako Kurir saznaje, u tužilaštvu rekla da u noći ubistva Đokića, nije primetila nikakve razlike u ponašanju svog muža, koji joj je te večeri rekao da ide u ribolov.

– Nisam znala da moj suprug ima pištolj. Te noći, a ni sledećeg dana, on nije pokazivao nikakve znake nervoze ili uznemirenosti – navodno je rekla Suzana Džonić u tužilaštvu.

Andrija i Mladen Magdalenić, branioci braće Kostadina i Aleksandra Miloševića, koji su takođe uhapšeni zbog ovog zločina, podneli su žalbu na svedočenje Džonićeve supruge i to objasnili rečima „da je supruga Gorana Džonića bila tri puta u poseti osumnjičenom Goranu, te je njeno sadašnje svedočenje moglo da bude dogovoreno“.

– Ona je bila vrlo pristrasna, verovatno da bi zaštitila supruga. Rekla je da nije znala da on ima pištolj, a nije ni primetila da je te večeri promenio odeću – kaže Mladen Magdalenić za Kurir.

Pored nje, svdočili su i Momčilo Aritonović, otac pokojne Gordane, kao i kum ubijenog Gorana Đokića, Zoran Stojković, i još dve muške osobe koje su bile u bliskim prijateljskim odnosima sa Goranom Đokićem.

Nastavak saslušanja zakazano je za četvrtak sledeće nedelje.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare