DIJANA HRKALOVIĆ U PRITVORU DOBILA BUKET RUŽA: Uz cveće je stigla i poruka – MISTERIOZNI SUDIJA ISPISAO SAMO 4 REČI!

Bivša državna sekretarka u MUP Srbije Dijana Hrkalović dobila je u pritvoru buket cveća uz koji je bila ispisana poruka „Tvoja lepota je neprolazna“.

Hrkalovićeva, koja je uhapšena zbog sumnje da je pomagala u prikrivanju dokaza protiv Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića zvanog Mesar, od sudije iz Kotora, za koga se spekuliše da je blizak kavačkom klanu, dobila je na poklon buket ruža, a misteriozni pošaljilac na taj korak se odlučio kada je čuo da je ona pala u depresiju. 

– Zna da ona teško podnosi boravak u ćeliji, jer oboje vole život na visokoj nozi. Njih dvoje se odavno poznaju i bili su nerazdvojni kada je dolazila u Crnu Goru na letovanje – kaže izvor Alo.

Prema njegovim rečima, Hrkalovićeva i sudija u tom periodu izlazili su isključivo u ekskluzivne restorane, rezervisane samo za najimućnije.

– Sudija se hvali da mu je Dijana najbolja drugarica u Beogradu i da su preko leta 2019. i 2020. godine zajedno išli na jahtu, kao i da su se provodili u Top hilu u Budvi. Hvalio se da navodno u MUP može sve da završi , jer tamo ima najjače veze – objašnjava sagovornik.

Podsetimo, Dijana Hrkalović je uhapšena 16. oktobra, a Specijalni sud odredio joj je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršila krivično delo trgovina uticajem.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare