PREDSEDNIK VUČIĆ IZNENADIO FUDBALERE PRED MEČ DECENIJE SA PORTUGALOM: Ako verujete u pobedu koliko i ja, ona će doći! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, došao je da isprati fudbalsku reprezentaciju Srbije, pred njihov put u Portugal, gde naši fudbaleri gostuju u odlučujućoj utakmici za direktan odlazak na Svetsko prvenstvo u Katar.

– Hoću samo da vam se prvo izvinim što nisam mogao da dođem da vas posetim u Pazovi, bilo je previše obaveza. Da vam čestitam na svim uspesima, da vam se zahvalim na svemu i da vam požellim srećan put i da ih pobedite u Portugalu! Kao što vidite ja nemam strah od toga ako bude drugačiji rezultat i onako će svi mene da napadaju. Vi lepo tamo srećno otputujte, pobedite ih tamo, obradujte narod, a ja sam došao vama da kažem koliko poštujemo vaš trud, rad i izgaranje na terenu. U dogovoru sa Vladom Srbije izdvojićemo za vas kao dodatnu premiju ukoliko ih pobedite milion evra da možete da podelite i to je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da ih tamo pobedite. Ja ne umem da vam kažem idite tamo i igrajte, ja vam kažem idite i pobedite, a mi ćemo da poštujemo kakav god rezultat da bude ukoliko se budete borili i dali sve od sebe, a mi znamo da ćete to da uradite. Mnogo nam znači ova utakmica, pobedite za naš narod, pobedite za našu zemlju! – rekao je predsednik obraćajući se fudbalerima u avionu.

Predsednik je poručio da je utakmica za naš narod veoma važna i da iako i oni veruju koliko i on u pobedu da će pobediti.

Predsednik Vučić se zahvalio selektoru Dragan Stojkoviću i reprezentativcima.

UDARNA VEST.rs (Kurir/Instagram)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare