DETALJI BRUTALNOG NAPADA NA POLICAJCE U BEOGRADU: Muškarac (31) divljački izbo dva policajca, jedan za dlaku izbegao SMRT!

Danas oko u 13 sati policijska patrola PU Čukarica intervenisala je po prijavi da NN, najverovatnije psihijatrijski bolesnik nožem buši gume na parkingu u Sremcici u Ul. Sare Bernar br. 18.

Po dolasku zatiču više ostećenih vozila i dok su obavljali razgovor sa prisutnim licima na razdaljini od oko 30 do 40 metara od sebe primetili su Gorana K.(31). Policijski službenici su kada su prišli osumnjičenom videli da lice u svojoj levoj ruci drži poveći nož. Policijski službenici su pokušali da smire lice i razgovaraju sa njim, ali je muškarac odgovarao nepovezano zbog čega je delovao kao da je nervno rastrojen. Tokom razgovora on je više puta prilazio policijskim službenicima koji su se pomerali u nazad održvajući na taj način bezbednu distancu za pravovremeno reagovanje.

Licu je više puta izdato naređenje da baci nož, na sta se isti oglušio. U momentu kada je lice okrenulo pogled policijski službenici su procenili da mogu da bezbedno da savladaju lice, hvataju ga za levu ruku, nakon čega se muškarac agresivno otima i uspeva da izvadi nož iz futrole i ubode policijskog slubenika Stojana Đorđevića i policijskog službenika Uroša Kecojevića. Lice je savladano i naknadno prevezeno u UKP PU za grad Beograd.

Đorđević je zadobio ubodnu ranu u predelu desne strane stomaka i isti je prevezen u operacionu salu UC. Po izjavi lekara radi se o teškoj telesnoj povredi. Policijski službenik Kecojević se požalio na bol u predelu skočnog zgloba desne noge zbog izvrnuća, a pregledom na UC je ustanovljeno da osim toga ima ubodnu ranu u predelu desne strane grudnog koša kao i posekotinu u predelu unutrašnje strane nadlaktice desne ruke.

Kako Kurir prenosi Đorđević ima ozbiljne povrede creva na dva mesta, i povredu gornje mezenterične arterije (trbušna aorta) i hitno je operisan.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare