UDARNA VEST! Ovoliko para je monstrum odneo is sefa mrtvih Đokića!

Ubica porodice Đokić bio je surov kada je ubijao Gorana, Gordanu i Lidiju, a kukavički se poneo kada mu je policija zakucala na vrata, pa je pokušao da svali monstruozno ubistvo na rođenog sina!

Kako Kurir saznaje, hladnokrvni monstrum Goran Džomić je često prao kola Goranu Đokiću, a to je iskoristio da pronađe štek, odnosno sef u automobilu i znao je gde stoji novac!

Kurir saznaje da je ubica, pošto je ubio i spalio celu porodicu, iz sefa u automobilu je uzeo 43.000 evra. Po izvršenom trostrukom ubiostvu i pljački, novac je zakopao u dvorištu svog sina.

Upravo na rođeno dete je pokušao da svali monstruozni zločin. Kada je policija došla po njega, prvo je rekao da je Đokiće najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin, potvrdio je Kurirov izvor.

Monstrum je načinio još jednu grešku. Naime, on je odmah po ubistvu vratio dug od 8.000 evra, koji je ranije pozajmio takođe od rođaka i to je jedna od stvari koja ga je odala!

Inace je monstruozni zločin spremao je više od 6 meseci, poput profesionalca, pratio im kretanja, sef locirao dok im je prao automobil, osmislio kako da ih otme, surovo ubije, zapali i zakopa…

Podsetimo, uhapšeni za monstruozno ubistvo je Goran Džonić, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića!

Oni su bili veoma bliski, poznavali su se celog života. Ubica i žrtve su bili veoma bliski i nikada nisu imali međusobnih problema. Uhapšeni je živeo u blizini ubijene porodice!

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare