BORBA, BORBA I SAMO BORBA! Vučićeva moćna poruka za 13. rođendan SNS: SVAKI PUT POSLE PADA USPELI SMO DA USTANEMO!

Srpska napredna stranka danas obeležava 13 godina od osnivanja, a predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je da je ponosan na rezultate stranke, koja se, kaže, bori za interese Srbije i građana.

– Sa ponosom se sećam dana kada je stranka osnovana, a posebno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina – naveo je Vučić na instagram nalogu „avucic“.

Kako je naveo, stvorena je najsnažnija i najbolja politička organizacija u savremenoj Srbiji, koja će morati da nastavi sa unutrašnjim promenama kako bi se ta snaga sačuvala.

– Ta snaga nije proizašla iz naših pobeda, već iz činjenice da smo svaki put posle pada uspeli da ustanemo i nastavili da se borimo još jače – poručio je Vučić.

On je istakao da na poverenje naroda mogu da računaju samo oni koji se bore za njegove interese i veruje da će SNS to u budućnosti nastaviti da čini.

– Srećan rođendan svim naprednjacima! Moja poruka za sve vas je borba, borba, i opet borba i samo borba! Neka živi Srpska napredna stranka! Za Srbiju! Živela Srbija! – napisao je Vučić.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare