PREDSEDNIK O ZAVERI DELA MUP-a: Nameštali su dokaze. Koluvijin telefon bio mesec dana „na pecanju“, naučili su pitanja za poligraf

Danas se održavala sednica Predsedništva Srpske Napredne Stranke. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se naciji nakon završetka sednice Predsedništva Srpske napredne stranke.

Predsednik Vučić je između ostalih pitanja odgovarao na pitanja koja se tiču prisluškivanja i praćenja njegove porodice, kao i slučaj Jovanjica. Kako je rekao, nezakonito su ga prisluškivali najmanje 1.882 puta, te je pojasnio i da je uvlačenje njegovog brata Andreja, kao potpuno nevinog, u slučaj Jovanjica imalo za cilj da ga kao i drugi napadi na njega i njegovu porodicu – poput toga s kojim je sve ženama navodno bio i ne samo ženama nego i s kojim je muškarcima bio u vezi – stave pred čin da nema drugog izbora nego da se okrene i ode.

Nebojša Stefanović je negirao optužbe MUP, pa odbio da odgovara na pitanja.

Što se tiče borbe protiv korona virusa, predsednik Vučić je pričao o nabavci novih korona lekova čija doza košta 4.000-5.000 dolara, ali za 24 sata potpuno isisa koronu iz organizma čoveka.
– Trudim se da uvek i prvi imamo najbolje… Jer hitno moramo da rasteretimo bolnice pošto 1.000 ljudi čeka na ortopedske operacije pa još 1.000 na druge operacije… Jednog državnika sam pitao kako mu se isplati da jednu dozu plaća toliko a on mi kaže da ga to manje košta nego 2-3 dana na intenzivnoj nezi… I verujte, jeste tako – dodao je Vučić.

Takođe, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će građani imati „tople domove“ tokom zime, jer u ovom trenutku Srbija ima gotovo 250 miliona kubnih metara gasa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare