UDARNA VEST! DELOVI POLICIJE I SNS PLANIRALI HAPŠENJE ANDREJA VUČIĆA: Sve su maske pale, više nema dileme da je spreman DRŽAVNI UDAR!

Otrgnuti delovi policije i Srpske napredne stranke spremali su hapšenje Andreja Vučića i svrgavanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ekskluzivno piše Republika.

Prema informacijama do kojih je došao portal Republika, u pakleni plan koji je trebalo da rezultira onim što je par ekselans državni udar, umešane su i službe pojedinih stranih zemalja.

Kako objašnjava sagovornik Republike, nakon što su bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović, načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković i inspektor Dušan Mitić, odbili poligrafsko ispitivanje u vezi sa famoznom aferom „Jovanjica“, stvari su postale kristalno jasne.

– Makse su pale! Posle ovakvog postupka bivših visokorangiranih policajca, nema sumnje da su afere „Jovanjica“, ali i sa njom povezana afera prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, imale za cilj nasilno svrgavanje vlasti u Srbiji. Rečju, planiran je državni udar – objašnjava sagovornik Republike.

Podsetimo, pomenuti trojac odbio je da odgovara na pitanja na detektoru lažu, pa u policiji čak i sumnjaju da su od ranije imali takav dogovor.

Podsetimo, o slučaju „Jovanjica“ nedavno je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je ocenio da bi Predrag Koluvija, optuženi u ovom slučaju, bio „slobodan kao ptica” da je pristao da laže i optuži predsednikovog brata Andreja. 

Predsednik dodaje da Koluviju nikada nije video, ni čuo u životu.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare