Veliki ljubimac „grobara“ kog su američki mediji sahranili pre dve godine, sada je UHAPŠEN ZBOG ŠOKANTNE PREVARE!

Danas je osvanula vest da je u Sjedinjenim Američkim Državama sprovedena velika akcija u kojoj je uhapšeno čak 18 bivših košarkaša, i to onih koji su igrali u NBA, među kojima je i bivši igrač Partizana Milton Palasio.

Naime, košarkaši su nedozvoljeno prisvajali sredstva iz tzv. organizacije „NBA’s Health and Welfare Benefit Plan“ koja se bavi brigom bivših NBA igrača, kao i pokrivanjem troškova lečenja, ali i porodicama košarkaša.

Da sve bude još šokantnije, igrači su osumnjičeni da su oštetili fond za velikih četiri miliona dolara.

Svima je zapalo jedno, poznato ime – nekadašnji plejmejker Partizana Milton Palasio. Ovaj momak je pre dolaska u Beograd nastupao za više NBA timova, među kojima su Vankuver, Boston, Toronto, Finiks, Klivlend i Juta, piše Blic.

Takođe, za „parni valjak“ je nastupio u sezoni 2007/08, a potom je karijeru nastavi u evropskim timovima. Među poznatijim igračima koji su uhapšeni su i Glen Dejvis, Toni Alen, Alan Andreson, Darijus Majls.

Inače, 2019. godine Palasio se našao u centru pažnje, kada su ga brojni američki mediji – sahranili. 

Naime, prvobitna informacija je bila da je u Torontu, automobil kome su se pokvarile kočnice, udario bivšeg košarkaša Partizana i velikog ljubimca „grobara“ Miltona Milta Palasija, koji je potom podlegao povredama u lokalnoj bolnici.

Međutim, to na sreću nije bilo tačno, a to je potvrdio i Duško Vujošević, nekadašnji trener crno-belih, kod kog je i Palasio igrao u sezoni 2007/2008, a potom i 2009.

– Ne znam šta bi američkim medijima da to objave, ali ja sam pre sat vremena pričao sa Dankom Cvjetićaninom, skautom Bruklin Netsa, u čijoj filijali je Palasio pomoćni trener. Dobro je, nije on u pitanju – rekao je 2019. godine Vujošević za Blic sport.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare