DOBRE VESTI! Đoković od ponedeljka počinje da trenira, prijavljen je za ove turnire – Vrlo brzo ćemo ga gledati na terenu!

Za Novaka Đoković je odmor završen. Bio je na moru sa suprugom i od ponedeljka bi trebalo da počne da trenira.

Najbolji teniser sveta će, kako sada stvari stoje – mada situacija uvek može da se promeni – odlučio da igra na mastersu u Parizu, a potom i na Završnom mastersu u Torinu i Dejvis kupu (grupna faza se igra u Insbruku, a polufinale i finale u Madridu).

Novak bi od ponedeljka trebalo da počne da trenira u Beogradu na terenima svoje Akademije na Dorćolu. On će se u glavnom gradu Srbije zadržati do kraja oktobra, a potom sledi odlazak u Pariz. Masters počinje 1. novembra.

Podsetimo, ovo je bila najduža Novakova pauza koju je napravio, a da nema problema sa zdravljem.

Negde je i logično što je odlučio da igra u Parizu jer mu treba mečeva pred Završni masters u Torinu. Ovog četvrtka su izašle i prijave za turnir u Gradu svetlosti i Noletovo ime se nalazi na njemu. Ipak, treba sve uzeti sa rezervom jer su prijave za masterse automatske i prijavljuju se samo otkazi.

Đoković je letos doživeo dva teška poraza u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiju od Aleksandra Zvereva i finalu US Opena od Danila Medvedeva. Prirodno, nakon tih poraza mu je palo samopouzdanje, a odmor mu je posle naporne sezone bio preko potreban.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare