PONOVO NE RADI INSTAGRAM: Korisnici ponovo prijavljuju problem sa omiljenom mrežom

Posle sinoćnog pada Fejsbuka, Instagrama i Vacapa u trajanju više od šest časova, korisnici su ponovo počeli da prijavljuju pad pojedinih društveih mreža.

Nešto posle četiri sata danas, Instagram je ponovo počeo da „štuca“, te se više od pedeset posto objava, kako u fidu, tako i u samim storijima, ne učitava prilikom objavljvanja.

Što se tiče Fejsbuka i Vacapa, za sada korisnici nisu prijavili probleme u radu ovih mreža, ali sudeći po jučerašnjem događaju, nažalost, šansa da će i ove mreže biti u povremenom prekidu je izvesna.

Podsetimo, jučerašnji pad Fejsbuka, Instagrama i Vacapa, rezultovao je i padom ličnog bogatstva Marka Zakenberga, vlasnika pomenutih aplikacija i to u visini od 7 milijardi evra.

Prvo su pale društvene mreže i servisi za poruke u vlasništvu Fejsbuka, Instagram, Votsap i Fejsbuk mesindžer, a zatim je usledilo prijavljenje sličnih problema od strane korisnika na Amazonu, TikToku, Snepčetu i drugim.

Potom je veliki broj korisnika prijavio probleme i sa pretraživačem Gugl, dok su se nedugo zatim desili problemi i sa multinacionalnim kompanijama internet provajdera T-mobajl, Verajzon i AT&T.

Kako navode strani mediji, na desetine hiljada korisnika ovih provajdera širom sveta ostalo je bez internet konekcije.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare