Zvezda ne pušta Lazetića za manje od 12.000.000 evra! Terzić: MARKO NIJE NA PRODAJU

Danas je sve iznenadila vest da bi Crvena zvezdauskoro mogla da proda supertalentovanog napadača Marka Lazetića i to ni manje ni više nego u – Milan!

Srpski mediji su preneli da bi italijanski klub uskoro srpskom šampionu trebalo da pošalje zvaničnu ponudu tešku 5.000.000 evra za momka koji je rođen 2004. godine, a tim povodom za „Blic“ je Zvezda Terzić kratko odgovorio po pitanju ovog transfera:

– Znamo da veliki klubovi prate Marka Lazetića i mnogi su nas već kontaktirali. Svima smo rekli isto – Marko Lazetić nije na prodaju. On tek treba da se formira kao igrač u seniorskom fudbalu i da ode iz Crvene zvezde uz rekordan transfer. Od Marka Lazetića očekujemo mnogo vise u svakom smislu, i sportskom i finansijskom – poručio je Zvezdan Terzić za „Blic“.

Po saznanjima Blic-a, Crvena zvezda neće pustiti Marka Lazetića za manje od 12 miliona evra, što dovoljno govori o tome koliki je zapravo kvalitet 17-godišnjeg napadača koji iza sebe ima nekoliko meseci seniorskog fudbala u kojem se i te kako dobro snašao!

Marko Lazetić je jedan od najtalentovanijih napadača svojih godina u Evropi, a klasu i potencijal pokazao je igrajući za omladinski tim crveno-belih, kao i za filijalu Grafičar, u kojoj se posle samo šest meseci dokazivanja, pokazao kao neko na kojeg prvi tim šampiona Srbije može odmah da računa.

Takođe, Lazetić ima ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2024. godine.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare