POLICIJA PRIVELA ČUVENOG SPORTSKOG NOVINARA?! Milana Boškovića prijavila supruga da ju je pretukao u stanu?!

Kako „Blic“ prenosi poznatog sportskog komentatora Milana Boškovića prijavila je supruga Bošković Jelena (38) da je u stanu pretučena od strane svog supruga.

Boškovića (46) je policija odmah pronašla i doveden je policijsku stanicu gde sledi dalje postupanje po zakonu.

Nakon što je obelodanjena informacija da ga je policija privela zbog toga što je navodno pretukao suprugu oglasio se i sportski komentator Milan Bošković.

– Šokiran sam! Šokiran. Sedim u kafiću i ne znam zašto se time bavite – rekao je Bošković nakon što ga je kontaktirao Blic kako bi dobio komentar na tvrdnje da je saslušan u policiji.

Kako navodi Blic, Bošković je dopunio svoju izjavu tvrdeći da je u pitanju lažna izjava.

– U pitanju je lažna prijava za nasilje koje se nikada nije desila niti će se desiti. Večeras dete vodim na utakmicu, a dete će ona da pokupi iz škole. Ta prijava je odmah odbačena. Ne postoji nikakav osnov, lažna je. Ja sam se inače razveo – rekao je Bošković.

Inače, Milan je sa Jelenom 2013. godine dobio sina.

“To su lepe stvari i vrlo logične kada imate godina koliko ja to znači da hvatate poslednji voz, a i Jeleni je pravo vreme, jer ima trideset godina – ni prerano ni prekasno. S obzirom na to da smo oboje ostvareni ljudi, to je očekivan sled događaja. Mi nismo žurili i mislimo da za taj korak ne bi trebalo žuriti, mada mnogi prave tu grešku“, govorio je tada Milan Bošković.

UDARNA VEST.rs (Blic/Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare