PREŠLI SMO 6.000, A DRŽAVA JE URADILA SVE, BRNABIĆEVA U JUTARNJEM: Obratiću se posle Kriznog štaba, najvažnije da se škola nastavi

Država je uradila sve! I moram da vam kažem svoj stav – rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić gostujući jutros na TV-u u jutarnjem programu dodavši da postoji nešto što je individualna odgovornost i odgovornost prema društvu i najbližima. 

– Prešli smo juče tu brojku od 6.000 i ja ću se obratiti danas posle sednice Kriznog štaba. Znali smo da će brojevi rasti ali ovo su velike brojke… U ovom trenutku najvažnije je da se škola nastavi… – rekla je premijerka osvrnuvši se na smrt koleginice iz Vlade Srbije, iz kancelarije za medije, koja je preminula od korone u 53. godini. Premijerka je gostujući jutros u jutarnjem programu na TV Pink dodala da preminula nije bila vakcinisana.

Brnabićeva je objasnila da imamo 52,2 odsto vakcinisanih u Srbiji što nije dovoljno.

– Država je uradila sve, tri nove najsavremenije bolnice sa najsavremenijim uređajima, najmoderniji lekovi, 4 vrste vakcina i dolazi peta – moderna, elektronska prijava za vakcinaciju, pa vas pozovemo za drugu dozu pa evo i za ovu treću buster… – rekla je premijerka naglasivši da smo prvi u kontinentalnoj Evropi, a odmah posle Velike Britanije, nabavili vakcine.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare