CRNOGORSKA SLUŽBA VRŠLJA PO SRBIJI: Milo sa prostitutkom ucenjuje SRPSKOG MINISTRA, tera ga da izda Vučića!

Visokopozicionirani srpski funkcioner upao u zamku kada je ušao u vezu sa konkubinom crnogorskog predsednika.

Pripadnici Agencije za bezbednost Crne Gore, koja je pod direktnom kontrolom Mila Đukanovića, vršljaju Srbijom i na sve načine pokušavaju da destabilizuju državu udarom na predsednika Aleksandra Vučića.

– Jedan od specijaliteta crnogorske službe je angažovanje prostitutki, koje za velike pare postaju njihovi saradnici. Glavnu ulogu ima Milova konkubina koja je uspela da zavede i jednog srpskog ministra, kog sada ucenjuju – otkriva naš izvor iz srpskih bezbednosnih struktura.

VEZE SA NEVOLJOM

Kako se saznaje, taj ministar je prosto poludeo za prostitutkom za visoku klijentelu s kojom je stupio u intimnu vezu.

– Njih dvoje su tajno snimljeni tokom seksa, što je crnogorskoj službi bio ključni adut za ucenu. Ona mu je pokazala snimak, a potom mu ugovorila sastanak sa svojim šefovima, koji su mu nedvosmisleno zatražili da postane njihov saradnik i izda Vučića ukoliko ne želi da pukne bruka i njegova ljubavna avantura završi u medijima – kaže naš sagovornik.

Prema saznanjima srpskih službi, u Srbiji je svakodnevno aktivno 238 crnogorskih agenata, ali je to samo vrh ledenog brega jer mreža saradnika broji i do 2.000 ljudi. Oni su raspoređeni na strateškim mestima, od privrede do sektora bezbednosti. Njihovo delovanje je bilo posebno opasno u vreme kada je srpski ogranak „kavačkog klana“ predvođen Veljom Nevoljom i Markom Miljkovićem Mesarom ušao duboko u policiju preko nekih visokih funkcionera MUP i tadašnje državne sekretarke Dijane Hrkalović. 

Režija na Cetinju

Jasmina Andrić, stručnjak za bezbednost u Istraživačkom centru za odbranu i bezbednost, kaže da su Srbija i Crna Gora najduže ostale u zajednici i da je, shodno tome, kod nas ostalo najviše segmenata njihove službe.

– Cela situacija oko ustoličenja mitropolita na Cetinju i događaji koji su to pratili pokazali su umešanost te službe. Kada niknu barikade i izazove se destabilizacija, to nikad nije spontano, već je delo službe – pojašnjava Andrićeva.

PRETNJA PO DRŽAVU

Tako je ovaj klan, pod kontrolom i zaštitom Đukanovića, direktno radio na rušenju države, podrivajući policiju i postavljajući svoje ljude na ključne položaje.

Sprega sa „kavčanima“ je ključni dokaz da su crnogorski agenti čvrsto povezani s mafijaškim strukturama u obe države. Naše službe osnovano sumnjaju da glavni balkanski bos Brano Mićunović za Milov račun na platnom spisku drži mnoge iz Srbije.

I predsednik Vučić je nedavno potvrdio da neće dozvoliti da Crna Gora pokori Srbiju.

– Vladali ste ovom zemljom na sve moguće načine 30 godina. Preko kriminala, policijskih i ostalih funkscionera. Mi smo te ljude većinom počistili, a nastavićemo da ih čistimo. Dosta je bilo rasturanja Srbije iz Beograda i sa Vračara i rasturanja droge – poručio je Vučić crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću.

Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost, kaže za Srpski telegraf da je crnogorska tajna služba duboko integrisana s organizovanim kriminalom.

– Njihov boravak na tlu Srbije je visoka bezbednosna pretnja. Tu su moguće likvidacije, organizovani kriminal, a vidimo da u Crnoj Gori nema volje za obračun s nasleđem DPS, koji je stvorio dva najveća narko-kartela u Evropi – kaže Galijašević i dodaje da te agente treba hitno udaljiti iz Srbije.

oanikija dvaput hteli da ubiju snajperom

Srpske službe su posle temeljne istrage utvrdile da je 10. decembra 2019. u hotelu „Kraun plaza“ snajperski metak bio namenjen baš sadašnjem mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju. On je tada bio u društvu biznismena bliskog SPC Miodraga Dake Davidovića, pa se prvobitno sumnjalo da je on, zbog kontroverznih poslova, bio meta, ali je veštačenje pokazalo drugačije.

Da iza ovog atentata stoji baš Milo Đukanović, dokazuju i nedavni događaji na Cetinju, kada su pristalice crnogorskog predsednika takođe snajperom planirale da ubiju i mitropolita i patrijarha Porfirija. Plan im nije uspeo, između ostalog, i zbog saznanja naših obaveštajaca koja su prosledili crnogorskoj policiji, pa su mere obezbeđenja bile na najvišem nivou.

Kako radi crnogorska služba

– preko sunarodnika, vlasnika firmi

– angažovanjem mafijaških struktura

– podmetanjem prostitutki visokim funkcionerima

– izvlačenjem novca iz Srbije

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare