POLICIJA UPALA U APARTMAN NA NOVOM BEOGRADU: Prvo je stigla dojava, a onda je pokrenuta opsežna akcija!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po naredbi Višeg suda, efikasnom akcijom izvršili su noćas pretres jednog apartmana i identifikovali i priveli više osoba kod kojih je pronađena određena količina narkotika.

Operativnim radom, policija je došla do informacija da se u jednom apartmanu u Novom Beogradu održava proslava na kojoj su osobe za koje postoji sumnja da se bave trgovinom narkoticima.

Pretres

Prilikom pretresa, kod pet lica policija je pronašla određenu količinu opojnih droga kokain i spid i utvrdila da su tokom proslave pojedina lica koristila narkotike.

Beogradska policija je prilikom upada na proslavu u apartmanu u Novom Beogradu zatekla 29 osoba, koje su predate u dalji rad i postupanje. 

Pritisak države

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin  jutros je tokom kolegijuma sa načelnicima Uprave kriminalističke policije istakao da će svaki kriminalac osetiti žestok pritisak države. 

– Kriminalci moraju da znaju da ćemo učiniti sve da osećaju pritisak države gde god da se nalaze i šta god da rade – naglasio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. 

UDARNA VEST.rs (Republika)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare