PREINAČENA NEVEROVATNA ODLUKA SUDIJE KUMA Budi Banani i njegovoj ćerki Marini IPAK ODREĐEN PRITVOR zbog sumnje da su ŠVERCOVALI TONU KOKAINA

Veće Višeg suda u Podgorici preinačilo je odluku sudije za istragu Radomira Ivanovića i odredilo pritvor Budimiru (66) i Marini Krstović (27), osumnjičenima za šverc 1.400 kilograma kokaina.

Žalbu na odluku Ivanovića prethodno je podnelo Više državno tužilaštvo.

VDT juče se žalilo na odluku sudije za istragu Radomira Ivanovića – da Krstoviće pusti da se sa slobode brane optužbi za neovlaćenu proizvodnju, držanje i stavljanje o promet opojnih droga. Sudija Ivanović je inače kum ove porodice kod koje je zaplenjena rekordna količina kokaina u Crnoj Gori!

Sudija Ivanović nakon saslušanja odbio je predlog više državne tužiteljke Tanje Božović – da im odredi pritvor do 30 dana i Krstovićima izrekao mere nadzora – zabrana napuštanja mesta stanovanja, oduzimanje pasoša i obaveznog javljanja policiji.

Osumnjičeni su pred sudijom Ivanovićem tvrdili da nemaju veze sa kokainom pronađenim u njihovom hangaru u Mojanovićima.

Ivanović, koji je u kumovskim odnosima sa bratom Budimira Krstovića, rekao je da to nije imalo uticaja na njegovu odluku.

Ipak, predstavnici izvršne vlasti juče su ocenili da je sudija morao da se izuzme iz tog predmeta zbog sumnje u pristrasnost.

Krstovići su uhapšeni u akciji „187“ u kojoj je policija zaplenila rekordnih tonu i četristo kilograma kokaina.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare