BUDO BANANA I NJEGOVA ĆERKA PUŠTENI IZ PRITVORA: Optuženi za šverc 1.400 kg kokaina se brane sa slobode!? Ovo moraju da ispoštuju

Budimir i Marina Krstović saslušani pred sudijom za istragu, gde su ponovili da nemaju nikakve veze sa pronađenim kokainom.

Sudija za istragu Radomir Ivanović odbio je predlog više državne tužiteljke Tanje Božović da se Budimiru Krstoviću i njegovoj ćerki Marini odredi pritvor do 30 dana.

On im je nakon saslušanja, kako saznaje Televizija Vijesti, izrekao mere zabrana napuštanja mesta stanovanja, oduzimanje pasoša i obaveznog javljanja policiji.

Osumnjičeni Krstovići su saslušani sinoć pred sudijom za istragu, gde su ponovili da nemaju nikakve veze sa pronađenim kokainom.

Saslučanju osumnjičenih, pored tužiteljke Božović prisustvovali su i njihovi advokati Ivana Durković, Stefan Jovanović i Dragoljub Đukanović.

Osumnjičena Marina Krstović, kako prenose TV Vijesti, ispitivana na poligrafu, koji je „prošla“. Prema istim informacijama njen otac nije poligrafski testiran.

Na ovakvu odluku sudije za istragu tužilaštvo ima pravo žalbe, pa će konačna odluka o tome da li će se Krstovići u daljem postupku braniti sa slobode ili ne, biti poznata najverovatnije u ponedjeljak.

Marina Krstović uhapšena je 26. avgusta, a njen otac Budimir dan kasnije zbog sumnje da su učestvovali u švercu 1.400 kilograma kokaina zaplenjenog u zetskom selu Mojanovići.

U akciji koja je rezultirala istorijskom zaplenom kokaina učestvovali su službenici Sektora za borbu protiv kriminala (SBPK), barskog i podgoričkog Centra bezbednosti, Uprave prihoda i carina i Više tužilaštvo u Podgorici.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare