PREDSEDNIK POSLE TUMANA OBILAZI RADOVE Objavio i video putevi i opet putevi! Smeju ti se ljudi, Drobnjak! Sve rupa i zakrpa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rano jutros posetio je manastir Tumane, veliku srpsku svetinju, gde je celivao mošti svetitelja a potom je obišao radove na deonici puta Golubac – Donji Milanovac.

Sa njim su i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović i prvi čovek Puteva Srbije Zoran Drobnjak kojem je predsednik u toku obilaska rekao: Smeju ti se ljudi, Drobnjak! Sve rupa i zakrpa. Predsednik je komentarisao put kojim su došli i da od njega ima samo 5 kilometara da je dobar put.

Predsednik je pitao ko radi i kada će biti završen svaki od puteva koji su planirani za rad, a onda se obratio svojoj pratnji i rekao: Vas dvojica glavni, hajde ovamo mapu da vidimo!

– Cilj je da sve od Golupca, preko Gradišta pa do Donjeg Milanovca bude nov put – rekao je predsednik dodavši da bi u najgorem slučaju put trebalo da bude gotov do kraja juna naredne godine.

Predsednik Vučić je dodao da treba da budu urađene i plaže, i marina i biciklistička staza kao i da će do kraja godine biti završen put Milanovac – Kladovo. On je rekao i da su u ovom kraju putevi bili katastrofalni ali da će sada biti spojena čitava Dunavska magistrala. Dodao je i da je obnovljena Ramska tvrđava sa Turcima u Gradištu kao i da „ćete teško naći lepši kraj Srbije od ovog“.

Predsednik je podsetio i da nema ni radnika ni mašina dovoljno koliko se u Srbiji gradi.

– Mnogo sam radostan kad vidim ove mašine, da se u Srbiji radi i gradi posle tolikih godina – rekao je predsednik i podsetio da je u rudniku u Boru prosečna plata 100.000 dinara.


UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare