POGORŠALO SE STANJE LANETA GUTOVIĆA: Čuveni glumac bije životnu bitnu, prebačen na Intezivnu negu

Čuveni glumac je u petak hitno primljen u bolnicu zbog problema sa disanjem i lekari su odlučili da ga stave na kiseonik. Urađen mu je PCR test i rezultat je pokazao da nema koronu.

Međutim, Lanetu se u ponedeljak posle podne naglo pogoršalo stanje, pa je premešten na odeljenje intenzivne nege.

– Nije dobro. Prebačen je na odeljenje intenzivne nege i njegovo stanje je veoma teško. Čuo sam se s njim u petak kada je tek primljen na VMA i dobro je zvučao. Malo je teže je disao, ali smo mogli da razgovaramo – pocinje priču Lanetov dobar prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman, i dodaje da je pre dva dana sve krenulo po zlu:

– Preko noći mu se drastično pogoršalo stanje. Stavljen je na kiseonik, pošto ima problema sa disanjem, a radili su mu i skener i sve potrebne analize. U ponedeljak posle podne zvao sam VMA da cujem kako je i glavna sestra mi je rekla da situacija nije dobra i da je Lane premešten na odeljenje intenzivne nege – prenosi Republika.

Kako navodi sagovornik, Gutović je pre dva meseca preležao kovid-19, ali se nije potpuno oporavio:

– Imao je lakši oblik korone, ali se nije lepo zalečio. Kašalj mu se nikako nije smirivao, pa je morao da otkaže sve predstave. Vukao je prehladu već dva meseca, nije hteo kod lekara… Poslednjih godina živi kao samotnjak, pa nije mnogo ljudima govorio o zdravstvenim problemima.

Čuveni glumac odgovarao je na telefonske pozive kada su ga tek primili na VMA i tada je porucio da je optimista.

– Nemojte me zvati, u bolnici sam, testiran sam na koronavirus. Vidite da pričam sa vama, znači da sam dobro – rekao je Lane pre nekoliko dana.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare