„BRATE, POBIĆU IH JAVNO SVE“ Kako je LAŽNI PRIJATELJ Zdravka Radojevića predao Velji Nevolji PRAVO U KLANICU, poruke koje su razmenjivali otkrile sve

Zbog prekriženog murala i poruke “Zdravko, pi*ko je*emo ti sve”, ali i izdaje bliskog prijatelja, ubijen je Zdravko Radojević iz Koteža, navijač Crvene Zvezde. Optužnica otkriva kako je do ubistva došlo, ali i zbog čega je ovaj muškarac mučki ubijen u kući u Ritopeku.

Još jedan navijač Crvene Zvezde koji je zbog sukoba sa Belivukom platio svojim životom jeste Zdravko Radojević. Kako optužnica pokazuje, sve je počelo 30. oktobra kada je za sada nepoznata osoba Belivuku i Miljkoviću poslala fotografiju muarala na kojem piše: “Zdravko, pi*ko je*emo ti sve”. 

Potom je u čet grupu u kojoj je bilo više osoba stigao set fotografija na kojima se vide poruke između Radojevića i NN osobe iz kojih je vidljivo da Radojević preti smrću grupi Veljka Belivuka.

Radojević je svom prijatelju poslao poruku na aplikaciji „Skaj“ u kojem ga je pitao šta radi, a potom mu rekao da “nije nikako”, te i da su mu opet išarali mural od ubijenog brata i poručio: “Brate pobiću ih javno sve”. 

Po tonu poruka vidi se da je Radojević bio očajan, ogorčen i besan zbog prežvrljanog grafita njegovog pokojnog brata. „Prijatelja“ je pitao da li može da mu pomogne da “pobije go*na” (ekipu Velje Nevolje).

“Ma brate oni mene mrze, pa mrze. Očima ne mogu da me vide. To je ona svinja debela uradila (Belivuk). Ubiću svinju javno”.

Radojević je u više poruka za redom, pomalo histerično, poručivao da će “javno pseta pobiti”, a onda je naveo da ih je zvao da im poruči da će “im za ovo oči izvaditi”.

Zdravka je „prijatelj“ odao i sve poruke pokazao Marku Miljkoviću. Danima nakon toga, kako se navodi u optužnici, ista osobe je Miljkoviću poslala fotografije Zdravka Radojevića kao i „mercedesa“ koji vozi.

Radojevićev kum, jedan od braće Budimir, kojem je navijač Zvezde krstio decu, dostavio je klanu fotografije gde živi Radojević. Ubrzo nakon toga isplanirali su da ga prate, a potom i kidnapuju. To su i uradili nedelju dana kasnije.

Nakon otmice Radojevića su odveli u klanicu u Ritopeku gde mu je, prema optužnici, Veljko Belivuk presudio.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare