SPEKTAKL U HUMSKOJ! Drim tjm Partizana izvojevao pobedu nad Sočijem u penalima.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u plej-of kvalifikacija za Ligu konferecnija, pošto su večeras na svom terenu posle penala pobedili ruski Soči sa 4:2.

Posle 1:1 iz prvog meča u Rusiji, pobednika nije bilo ni posle 120 minuta igre u Beogradu pošto je rezultat bio 2:2, tako da su pobednika u ovom dvomeču rešili jedanaesterci.

Soči je prethodno poveo golom Sergeja Terehova u 33. minutu, izjednačio je Miloš Jojić u 55, a novu prednost ruskom timu doneo je Terehov svojim drugim golom na utakmici. Izjednačenje i produžetke je Partizanu doneo Aleksandar Šćekić u 90. minutu.

Precizni izvodjači za crno-bele bili su Marko Živković, Rikardo Gomeš, Sejduba Suma i Igor Vujačić. Na drugoj stani, Ibrahim Cagalov je pogodio stativu, dok je šut Rodriga odbranio Nemanja Stevanović.

Partizan će u plej-ofu kvalifikacija igrati protiv Santa Klare koja je emiminisala Olimpiju iz Ljubljane.

Zna se i raspored odigravanja utakmica, a crno-beli će biti ti koji prvi gostuju, pa ih put na Azorska ostrva čeka već narednog četvrtka, 19. avgusta.

Meč će se igrati u kasnim večernjim satima po našem vremenu od 22.30 časova, jer je razlika između Srbije i ovih ostrva u Atlantskom okeanu dva sata.

Revanš meč je na programu u Beogradu sedam dana kasnije, u četvrtak 26. avgusta a taj duel zakazan je za 21.00 čas.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare