PRIVEDEN MILORAD KOSANOVIĆ! Čuveni trener pobesneo zbog ove kazne i završio u pritvoru!

Novi skandal potresa naš fudbal!

Policija je privela fudbalskog trenera Milorada Kosanovića zbog sumnje da je u četvrtak, 12. avgusta, verbalno napao komunalnog inspektora zbog pisanja kazne za nepropisno parkiranje, preneo je portal „021.rs“.

Policija je osumnjičenom odredila pritvor do 24 sata i biće sproveden u Prekršajni sud uz prijavu za vređanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. 

Kako je preneo portal iz Novog sada, privođenje se dogodilo u dvorištu između Radničke 9 i Maksima Gorkog 8, kada je komunalni inspektor pisao prijave za nekoliko vozila koja su bila nepropisno parkirana na zelenoj površini. Među njima je bio i jedan džip, za koji se ispostavilo da ga vozi Kosanović, poznati fudbalski stručnjak, koji je vodio, između ostalog, Vojvodinu i Crvenu zvezdu.

Prema nezvaničnim informacijama, Kosanović je prišao i verbalno napao inspektora, a kako je nastavio sa nasrtajima, inspektor je pozvao patrolu policije iz ispostave Stari grad, koja je došla posle nekoliko minuta i privela poznatog trenera.

Kosanović je, inače, poznat po oštrim komentarima. Vodio je brojne klubove i najveći deo karijere proveo je u domaćem šampionatu. Ipak, najveće uspehe je postigao u Kini, gde je tri puta osvajao tamošnji šampionat, dva puta je trijumfovao u Superkupu Kine i jednom u kineskom FA Kupu. Bio je direktor u Vojvodini kada je klub 1989. godine osvojio svoju drugu titulu šampiona države.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare