DOČEK OLIMPIJSKIH ŠAMPIONA! Vaterpolisti zapevali na konferenciji: A sad adio, a sad adio!

Osvajači zlatnih olimpijskih medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju, vaterpolisti Srbije i karatiskinja Jovana Preković, doputovali su jutros u Beograd.

Olimpijske šampione na beogradskom aerodromu dočekali su rodbina, prijatelji, navijači, predstavnici saveza i klubova, kao i mnogobrojni predstavnici medija uz ovacije, aplauze, balone, srpske zastave i muziku.

Srbija je na Olimpijskim igrama u prestonici Japana oborila rekord iz Rija 2016. godine kada smo osvojili osam odličja. Naši sportisti su se iz Tokija vratili sa devet osvojenih medalja, što je najveći uspeh u istoriji našeg sporta.

Podsetimo, srpska karatistkinja Jovana Preković osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 61 kilograma, dok su vaterpolisti uspeli da odbrane zlato osvojeno u Rio de Ženeiru 2016. godine.

Za naše heroje će večeras u 21 sat biti priređen svečani doček na balkonu ispred Skupštine grada Beograda.

UŽIVO:

Stefan Mitrović: Vaše pitanje me uopšte ne zanima, sve što ću da kažem je: Jednom odleteće ptice, ulice naše ostaće bez sunca, čovek ispratiće ženu…. A sad adio, a sad adio, i ko zna kad i ko zna gde.

Filip Filipović: Hvala na divnom dočeku, moram da vas ispravim, ja sma smao jedan od najboljioh momaka, 13. veličanstvenih. Velika mi je privilegija biti deo ove ekipe i kapiten na kraju ove divne epizode i za neke od nas poslednjeg plesa. Hvala momcima što su verovali do kraja i ovom čoveku što je verovato u nas i trpeo nas i potajno plakao i molio se da se sve ovo završi kako se zavši. Vredelo je svakog sekunda treninga utakmica i onoga što vi nikada nećete saznati. Siguran sam da smo učinili ponosnim celu naciju, naše porodice, mnogo je žrtve iza ovoga. Hvala Srbijo, ovo je za vas.

Roksanda Atanasov: Sa Jovanom sam od njene četvrte godine presrećna sam što smo iskoristili ovu priliku da prvi put osvojimo zlato na OI.

Jovana: Hvala vam što ste došli da nas podržite. Ja sam i pre nego što sam otišla rekla da idem da pobedim.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare