MILJKOVIĆ NAMESTIO UBISTVO VUKIĆEVIĆA ZBOG ŽENE? Bio smrtno ljubomoran, svojim vojnicima zbog toga naredio da LAZAR PATI NAJVIŠE

Marko Miljković (32), zvani Mesar, nagovorio je Veljka Belivuka da ubiju Lazara Vukićevića, navijača Crvene zvezde, jer im je on, navodno, radio o glavi. Međutim, navodno je glavni motiv ubistva bio taj što Miljković nikako nije mogao da podnese to što je Vukićević ranije bio u vezi sa njegovom sadašnjom suprugom.

Zbog toga je od svojih mafijaša tražio da prema Lazaru budu „posebno surovi“ i da on „pati najviše“!

Smrtno ljubomoran

Da je Marko Miljković, koji je bio desna ruka Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, patološki mrzeo Lazara Vukićevića, navodno je otkrio upravo otac ubijenog navijača Zvezde.

– Kada je nesrećni čovek došao u Specijalno tužilaštvo kako bi pogledao fotografije na kojima se vidi Lazar, kog Belivukovi mafijaši brutalno muče i monstruozno ubijaju u „kući strave“ u Ritopeku, on je odmah rekao da je njegov sin ubijen zbog Miljkovićeve žene – rekao je izvor Informera i dodao:

– Ispričao je da je Lazar 2007 i 2008. godine bio u vezi sa Markovom sadašnjom ženom i da ga je Miljković zbog toga patološki mrzeo. Nikako nije mogao da prihvati činjenicu da je njegova supruga bila u vezi sa drugim muškarcem i da je taj još i navijač Crvene zvezde.

Takođe, Bojan Hrvatin, svedok saradnik u postupku protiv Belivuka, Miljkovića i još 28 njihovih mafijaša, ispričao je da je Marko bio glavni organizator kidnapovanja i likvidacija, ali da je posebno bio maštovit kada je u pitanju bilo mučenje i ubistvo Lazara Vukićevića.

„Ložio“ Belivuka

Prema njegovim rečima, Miljković je često „ložio“ Belivuka da ih Vukićević prati i da hoće da ih ubije. Kada je Nevolja u to poverovao, odlučeno je da Lazara namame u kuću u Ritopeku, koju su interno zvali „klanica“, jer su tamo na najmonstruozniji način ubijali protivnike. Oni su preko telefona „škaljarca“ Mila Radulovića, zvanog Kapetan, koga su prethodno zajedno oteli u Crnoj Gori, Vukičeviću poslali fotografiju na kojoj je Belivuk vezan za radijator i napisali:“Dođi da mučimo vepra.“

Lazar je naseo i otišao u Ritopek. Međutim, čim je stigao, osetio je da u pitanju nameštaljka i izvadio pištolj, ali je na njega odmah skočio Miloš Budimir. Lazar je uspeo da opali metak, ali nikoga nije pogodio, onda su ga ostali prebili toliko da nije mogao da priča – svedočio je Hrvatin. Kako je dodao svedok saradnik, Miljković, koji je sa Belivukom tada bio u Crnoj Gori, tražio je od svojih saradnika preko Skaja da prema Vukićeviću budu, „posebno surovi“ i da on pati najviše.

– Ovoga puta dajte 102 odsto od sebe. Molim vas, znači, iz petnih žila. Prenosite nam utiske, molim vas, znači, dajte nam malo da nahranimo ego. Ne preskačite sočne detalje – pisao je Miljković optuženom Srđanu Laliću i tražio da mu šalju snimke i slike jezivog ubistva.

Prema navodima optužnice, Srdan Lalić je užarenom peglom prelazio preko Vukićevićevog tela, a ostali su ga tukli čime god su stigli, čak su mu kleštima čupali i nokte. Zatim su mu Miloš Budimir i Nemanja Đurić stavili gumeno crevo u usta, pustili vodu i tako ga udavili.

Miljković: Stalno blejim s leševima 

Prema rečima svedoka saradnika Bojana Hrvatina, Marko Miljković je navodno bio opčinjen ubijanjem, što dokazuje poruka koju mu je jednom napisao: „Moram na put malo da se odmorim, odlepiću, brate. Samo sa leševima blejim, čudno mi je kada vidim živog čoveka.“

Hrvatin je navodno izjavio da je Miljković obožavao i svoju kolekciju fotografija iskasapljenih žrtava.

– Imao je pun telefon tih slika, pa čak i leševa koje je ubio suparnički klan, pa ih je nama slao. Trup ceo s odsečenom glavom, tu konkretnu sliku mi je pokazao Miljković i rekao da to nismo uradili mi, već „škaljarci“ – kazao je svedok saradnik.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare