UTICAJNI PRIPADNIK KAVAČKOG KLANA UHAPŠEN U BANJA LUCI Baranin na Interpolovoj poternici zbog pokušaja TEŠKOG UBISTVA

U Banjaluci je sinoć uhapšen jedan od pripadnika Kavačkog klana, a MUP Crne Gore saopštio je da je reč o A. J. iz Bara za kojim je raspisana poternica Interpola.

Reč je o osobi koja ima veoma veliki uticaj u Kavačkom klanu, a uhapšena je oko 19.00 casova na parkingu kod Ferhadije, prenosi RTRS.

U zajedničkoj i koordiniranoj aktivnosti službenika Uprave policije Crne Gore i policijskih sluzbenika Državne agencije za istrage i zaštitu i MUP Republike Srpske – Bosna i Hercegovina, sprovodeći aktivnosti ciljanog traganja i razmene operativnih podataka putem međunarodne operativne policijske saradnje, danas je u Banjaluci locirano i lišeno slobode međunarodno traženo lice A. J. (26) iz Bara, saopštio je MUP Crne Gore.

On se potražuje po poternici NCB Interpola Podgorica zbog krivičnog postupka koji se protiv njega vodi zbog krivičnog dela stvaranje kriminalne organizacije i teško ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je A. J. tokom jula i avgusta 2018. godine u Baru i Budvi, kao član kriminalne grupe koju su još činili O.A, N.E. C.D, M.D, C.E, N.M. i drugi, u granicama svoje odgovornosti, učestvovao u izvršenju teškog krivičnog dela teško ubistvo izvršeno u pokušaju na štetu lica Đ. J, saopštila je crnogorska policija.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare