ODBOJKAŠICE SRBIJE MOĆNO STARTOVALE PROTIV DOMINIKANE I IZVOJEVALE POBEDU

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je dominantno započela takmičenje na Olimpijskim igrama, pošto je savladala Dominikansku Republiku u tri seta (25:18, 25:12, 25:20). 

Srbija u Tokiju brani srebro iz Rija, ali izabranice Zorana Terzića su spremne da se popnu za stepenik više pošto ni u jednom trenutku nisu spustile „papučicu“ sa gasa.

Evropski i svetski šampion je od samog starta postavio stvari na svoje mesto i nije dozvolio ni minimum nade protivnicama.

U prvom setu su briljirale Popović, Milenković, Blagojević i Bošković, pa je prvi deo igre završen sa ubedljivom prednošću za naše devojke 25:18

U drugom su Srpkinje dozvolile samo 12 poena Dominikani i vrlo ubedljivom stigle na korak od pobede u svom prvom meču u Tokiju gde važe za jednog od favorita 25:12.

Srpkinje su i u odlučujući set ušle jako motivisano, osvojivši prva tri poena, ali protivnice su uspele koliko toliko da pariraju našim devojkama sve do sredine seta, kada su na scenu stupile Maja Ognjenović i Tijana Bošković 25:20.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare