PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO EKSKLUZIVNI SNIMAK UBISTVA Vlastimira Miloševića /VIDEO//18+/

Predsednik Aleksandar Vučić gostuje na Televiziji Pink gde govori o najvažnijim temama, a otkrio je i do sada nepoznate detalje o klanu Veljka Belivuka i njegovoj sprezi sa medijima i pojedinim političarima.

Tokom emisije su prikazani i dosad neviđeni snimci i materijali koji svedoče o brutalnim zločinima kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković.


U emisiji je prikazan ekskluzivni snimak ubistva Vlastimira Miloševića 30. januara 2017. godine na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta u Beogradu za koje su bili osumnjičeni Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Screenrecord Pink TV


– Govorimo o sukobu dva klana koji je uvezen iz Crne Gore – rekao je Vučić.

Vučić je pojasnio da je Milošević ubijen samo zato što je sprečavao Velju Nevolju da zaposedne splavove.

– Smetao im je da unose drogu na splavove. Neke od njih je pretukao jer je bio fizički jači. Inače je bio kum Marka Miljkovića koji se čak i hvalio da je kralj jer je ubio dva svoja kuma – rekao je Vučić.

Predsednik je objasnio da su Belivuk i Miljković uhapšeni na osnovu bioloških tragova i da ih je uhapsio inspektor Dejan Jović.

– Dejanu Joviću koji se radio svoj posao tada počinje pakao samo zato što je on hapsio Veljka Belivuka. Morao je da bude pometlan iz policije jer ih je uhapsio. Tužilac je pravilno radio svoj posao i tražio veštačenje Belivukovog telefona – rekao je Vučić i dodao da su Belivuka čuvali rukovodioci MUP-a koji su krili njegov telefon i da potom volšebno dolazi do kontaminacije dokaza.

Njegovo protivzakonito prisluškivanje je počelo kad je postavio pitanje kako je moguće da su dokazi uništeni:

– Srbija je napravila posebnu radnu grupu „Mangusta“ koja je služila za praćenje lica iz oba ova klana od kojih je više lica iz samo jednog klana ubijeno. Da to niste pratili tako da nema dovoljno dokaza – to mi je teško da poverujem!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare