NOVAK ĐOKOVIĆ PRED ODLAZAK U TOKIO: Idem na ZLATO!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas kreće put Tokija!

Prvi reket sveta pred put u Japan održao je konferenciju za medije na Aerodromu „Nikola Tesla“.

– „Najlepši mogući način da odem iz Beograda uz ovoliku podršku medija i ljudi, svog naroda. Nisam mnogo vremena provodio u Srbiji. Idem na najviša odličja u Japan i to nije tajna. Četiri grend slema i OI su nešto što sam zacrtao. Jeste zgusnut kalendar, ali sam se dobro spremio. Najveća je čast i privilegija igrati za svoju zemlju i to su najlepši momenti koje može sportista da doživi“ – rekao je Novak.

„Osećaj kada predstavljaš svoju državu na najvećoj smotri u istoriji sporta je nezamenjiv. Olimpijske igre su nešto posebno. Cilj mi je da se dokopam medalje, nadamo se zlatne. Idem na zlatnu medalju, to nije tajna. Onda ću razmišljati o Njujorku, da pokušam da kompletiram sve“, kazao je prvi teniser sveta.

„Spreman sam, odmoran da odigram najbolje što mogu. Kada igrate za svoju zemlju to je najveća čast, privilegija. To su najlepši momenti koje jedan sportista može da doživi. Retki su momenti kada mogu da učestvujem u nekom timskom takmičenju. Imamo sa sreće da osovjim Dejvis kup, fali mi olimpijsko zlato“, rekao je Đoković.

Na kraju konferencije za medije puštena je himna „Bože pravde“ sa nadom da će se i u Tokiju začuti ista melodija.

Olimpijske igre u Tokiju na programu su od 23. jula do 8. avgusta.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare