Bobane, odakle ti pare i nekretnine? Nakon skandala otkriveno pravo bogatstvo prvog čoveka Vrnjačke Banje?!

Nakon skandala sa isplaćivanjem pozamašne sume od 20.000 evra hrvatskoj pevačici Severini Kojić, koja pljuje po Srbima, u fokus je došlo bahato ponašanje vlasti u Vrnjačkoj Banji s Bobanom Đurovićem na čelu. Mediji već danima izveštavaju o imovinskom stanju opštinskih čelnika koje je daleko od prikazanog na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, a pouzdani izvori Objektiva otkrivaju da je Đurović po svim parametrima jedan od najbogatijih ljudi u Vrnjačkoj Banji.

Uvidom u imovinski izveštaj Bobana Đurovića, poslednji put podnet 2020. godine, uočava se da predsednik opštine Vrnjačka Banja živi skromno. Međutim, sagovornici Objektiva poručuju da on poseduje mnogo nekretnina, ali da one nisu prijavljene na njegovo ime kako bi se prikrio trag novca.

– Sugrađani ga redovno viđaju kako se vozi u luksuznom „mercedesu GLE”, koji košta oko 100.000 evra, iako na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije piše da vozi „pežo” iz 2011. godine. Takođe, u imovinskom izveštaju piše da živi u porodičnoj kući od 350 kvadratnih metara, a prijateljima u Vrnjačkoj Banji se hvalio da, između ostalog, ima i luksuzan stan u „A bloku” u Beogradu, vredan oko 350.000 evra. U Banji se priča da ima i mnoge stanove u tom gradu, koje je dobijao zbog toga što je investitorima završavao građevinske dozvole – objašnjavaju izvori Objektiva.

UDARNA VEST.rs (Objektiv)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare