AFERA TEODOSIĆ: Teov brat sam otišao u tužilaštvo i tražio da ga saslušaju!

Jovan Teodosić, rođeni brat košarkaša Miloša Teodosića, koga je bivša radnica hotela „Crni vrh“ na Divčibarama prijavila za pokušaj silovanja, juče je, iako nije pozvan, sam došao u Više tužilaštvo u Valjevu, kom je I. R. predala krivičnu prijavu.

Kako saznajemo, on je u pratnji advokata stigao u tužilaštvo rano ujutru, i tražio da što pre bude saslušan, ali se to ipak nije dogodilo.

Hoće da sarađuje

– Zamolio je da se postupak što pre sprovede, jer želi da dokaže svoju nevinost. Rekao je da ne želi da ga bilo ko traži, da želi da sarađuje i pomogne da se otkrije istina, ali mu je objašnjeno da predistražni postupak vodi policija i da će naknadno dobiti poziv da se javi u svojstvu građanina – kaže naš izvor. Iz Višeg tužilaštva u Valjevu juče je potvrđeno da će navodi prijave biti detaljno provereni kako bi se utvrdilo da li ima elemenata krivičnog dela.

Valjevska policija, navodno je već po nalogu tužilaštva, zakazala razgovore sa svedocima u okviru predistražnog postupka. U pitanju su mahom sadašnji i bivši radnici hotela, koji treba da posvedoče o događajima i ponašanju Teodosića i I. R. u vreme spornog događaja, preneo je Tanjug.

Podsetimo, I. R. je u prijavi navela da se sve dogodilo 4. decembra 2019. pred otvaranje hotela i da je tada, kao i svi drugi zaposleni, praktično živela u njemu. Navela je da je bila na probnom radu i da joj je jedne noći, oko dva sata ujutru, u sobu ušao Teodosić, koji je direktor hotela.

– Rekla je da se uplašila. Navela je da je pokušao fizički da je napastvuje, da je skidao svoju i njenu garderobu, ali da je bio toliko pijan da je na kraju klonuo i da ju je to spaslo – kaže sagovornik. I. R. navodno je rekla i da joj je Teodosić zapretio da će svake noći dolaziti u njenu sobu, ali da joj se sutradan izvinjavao. Navodno, u hotelu je radila do nedavno, kada je dobila otkaz.

U šoku je

Jovan Teodosić nije se oglašavao povodom optužbi. – U šoku je. Rekao nam je da nije pokušao da siluje ženu – rekao je za Kurir njegov prijatelj.

Misteriozna žena nije sklona problematičnom ponašanju

U mestu iz kog je I. R. za nju imaju reči hvale. – Znamo je kao dobru i vrednu. U hotelu je radila u računovodstvu, žalila se da je nezadovoljna jer joj je mala plata – kaže poznanica I. R. i dodaju da ona nije sklona problematičnom ponašanju.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare