Grobari zaratili. ZBOG PAKTA SA BELIVUKOM DEO GROBARA BESAN NA PRELU: Preliću stižu pretnje jer je postao PIJUN VELJE NEVOLJE!

Deo navijača kivan je na Đorđa Prelića, koji je navodno postao naslednik Veljka Belivuka po izlasku iz zatvora stao na čelo njegovih Principa!

Kako saznajemo iz izvora bliskih navijačima, Prelić već tri dana neprekidno dobija uvrede, ali i pretnje od dela „grobara“ koji je ostao privržen ubijenom Ljubomiru Markoviću Kići. Naime, pojedini smatraju da je Prelić „izdao kuma Kiću“, kao i „da se prodao sa šaku para“.

– Neki navijači su, malo je reći, besni. Smatraju da će Đorđe Prelić, kome su nadenuli novi nadimak – Prela Nevolja i Prela iz Principa, biti samo pijun Veljka Belivuka. Priča se da, iako se Prelić predstavio kao neko ko će pokušati da ujedini zavađeni jug, zapravo raditi po direktivama Velje Nevolje – priča izvor i dodaje da se među „grobarima“ priča da je Belivuk „aminovao“ Prelićevo imenovanje za novog vođu.

– Navodno, Belivuk je svojim vojnicima iz pritvora poručio da se sastanu sa Prelićem i da ga prihvate kao njegovog naslednika. Kićini sledbenici su ubeđeni da će on sve raditi po Belivukovim instrukcijama – kaže izvor.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare