PRELE PREUZIMA BELIVUKOVE PRINCIPE Vođa navijača odslužio kaznu za ubistvo Tatona i odmah se sastao sa navijačima sa južne tribine!

Đorđe Prelić, jedan od vođa Partizanovih navijača, izašao je iz zatvora pošto je odslužio kaznu na koju je bio osuđen zbog ubistva Brisa Tatona, navijača francuskog FK Tuluz 2009. u Beogradu.

Naš dobro obavešteni izvor kaže da ne samo da se Prelić vratio slobodnom životu već se vratio i tribini i navijačkim poslovima, a navodno će upravo on preuzeti vođstvo nad frakcijom navijačke grupe Principi, kojom je do hapšenja 4. februara upravljao Veljko Belivuk!

– Prelić je po izlasku iz zatvora navodno bio na sastanku s Belivukovim navijačima koji su na slobodi. Na tom sastanku dogovoreno je da on preuzme Principe i praktično postane naslednik Velje Nevolje na tribini – kaže izvor upoznat sa prilikama među navijačima.

On objašnjava da se od Belivukovog hapšenja postavljalo pitanje ko će ga naslediti na stadionu.

– Izgleda da je sada postignut dogovor i da su Principi nakon pet meseci pronašli novog vođu. Navodno, u opticaju su bile i vođe drugih frakcija, između ostalih i Damjan Šobić i Miloš Radisavljević Kimi, ali izgleda da je izbor pao na Prelića – kaže sagovornik i dodaje da je on već dobio novi nadimak – Prele Nevolja.

– Đorđe se navodno nametnuo kao neko ko će uspeti da ujedini tribinu i pomiri zavađene frakcije Grobara. Međutim, ima i onih koji ne veruju u to – kaže izvor i dodaje da o susretu Prelića i navijača Principa svedoči zajednička fotografija. Ono što je začudilo, ali i razljutilo jedan deo Partizanovih navijača, jeste to što je Prelićeva navijačka grupa navodno proterana sa tribine otkako je Veljko Belivuk zavladao jugom, kao i to što je Prelić bio kum Ljubomiru Markoviću Kići, ubijenom 2019. u Beogradu.

UDARNA VESTI.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare