(VIDEO) PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO SNIMAK I POSLAO VAŽNU PORUKU!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na Instagramu snimak sa jučerašnje manifestacije povodom Dana MUP i Dana policije.

– Ne postoji ništa teže nego čuvati i štititi državu, veliko hvala na tome što obavljate najteži posao. Živela Srbija! – napisao je Vučić.

– Vi ste ti koji čuvate i štitite državu, a ne postoji ništa teže nego čuvati državu, jer ne postoji ništa popularnije u društvu nego za sve kriviti tu istu državu koja nam sve daje. I zato vam veliko hvala na tome što obavljate najteži posao. Vi ste ti od kojih zavisi borba protiv organizovanog kriminala i korupcije – istakao je predsednik Vučić i dodao:

– I tražim od vas da budete još žešći, da budete još snažniji u toj borbi. A što se opremljenosti tiče, novih stanova za pripadnike bezbednosnih službi, to je naš posao i mi ćemo to da uradimo, jer srpski policajac mora da ima život dostojan čoveka. Mnogo vam hvala, hvala vašim porodicama, država će se postarati da živite bolje, a vas molim da se predanim radom odužite svojoj državi, jer imamo samo jednu državu, rezervnu otadžbinu nemamo. Živela Srbija – zaključio je predsednik Srbije.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare