VELJINOG DEKSTERA LOCIRALA BIA, EVO KO JE ON: Belivuk ostao bez važnog čoveka! Imao lažni pasoš i bio na spisku nestalih

Prema nekim operativnim saznanjima, on je za račun kavačke ekipe i svojih saradnika Belivuka i Miljkovića, navodno organizovao ubistva Aleksandra Šarca, Lazara Vukićevića i Dragana Ristića

Na teritoriji Austrije juče je sprovedena policijska akcija u kojoj je uhapšen Dario Đ, zvani Dekster, visokopozicionirani član “ kavačkog klana“, bliski prijatelj Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i čovek koji se dovodi u vezu sa organizacijom najmanje tri likvidacije u Beogradu.

Interesantno je da je policiji pre izvesnog vremena prijavljen njegov nestanak i  da se našao na tom famoznom spisku sa petnaestak imena mladića o čijoj se sudbini ništa ne zna, prenosi Kurir.

On je, međutim, sada zatečen sa falsifikovanim dokumentima i nema sumnje da je njegov nestanak lažno prijavljen kako bi mogao nesmetano da se kreće i čini krivična dela.

Njegovo lociranje i hapšenje sprovedeno je u koordinisanoj akciji na osnovu informacija operativnih informacija pripadnika MUP Srbije i Bezbednosno informativne akcije (BIA).

Kako se sumnja Đorđević je organizator kriminalne grupe, čiji su neki od članova “ pali“ pre mesec dana u glavnom gradu Austrije, Beču. Prema nekim operativnim saznanjima, on je za račun kavačke ekipe i svojih saradnika Belivuka i Miljkovića,organizovao ubistva Aleksandra Šarca, Lazara Vukićevića i Dragana Ristića.

Navodno, i sam je bio spreman da ubija. O Deksteru nešto više se čulo 2008. godine kada su u Kaluđerici, u sukobu dve grupe ljudi, koje su mediji tada označili kao kriminalne bande, smrtno stradali Vladimir Dosković i Dalibor Milenković, dok su dve osobe teško povređene.

Govorilo se i da je reč o navijačkom sukobu. Među uhapšenima, osumnjičenim za teško ubistvo našao se i Deskter.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare